herinnering sieraden vingerafdruk

Om te schrijven

Ondanks de hoge mate van social media in ons leven, zijn er tal van momenten waarbij we net even anders wensen te communiceren met elkaar. In sommige situaties wil je een kaartje sturen als steun, om kracht te geven of als troost. Onze collectie kracht- en troostkaartjes zijn door ons zelf ontworpen. Ze zijn dus uniek en kunnen de ontvanger helpen op moeilijke momenten. Of stuur eens een krachtkaart omdat je trots bent op iemand. Een kaartje kan net dat zeggen, want je niet zo makkelijk onder woorden kunt brengen.

Naast deze kaarten hebben we ook een unieke collectie kaarten met envelop. Alles uiteraard van eigen ontwerp waardoor je een origineel kaartje verzend. Wel zijn het kaarten die veelal een diepere boodschap hebben of een liefdevolle achterliggende gedachte hebben. En ook hebben we een unieke collectie condoleance kaarten, want ook dan is een prachtige kaart op z’n plek.

Meer om te schrijven vind je in onze overdrachtsboekjes (handig voor het kinderdag verblijf of gastouder, want oh ook dat zijn zulke bijzondere herinneringen) en binnenkort komen er ook uniek ontworpen “dit ben ik” boekjes. Voor jezelf, maar vooral voor je dierbaren, omdat er een dag komt dat ze ┬ávragen hebben die ze niet meer aan jou kunnen stellen.

Vragen? Mail ons en we beantwoorden ze snel.

have i told you lately that i love you