monique van der steen van bijzondere herinneringen

Achterliggende gedachte bijzondereherinneringen

Als grafisch vormgever van mijn eigen bedrijf it’s a mo! design ontwerp ik o.a. geboortekaartjes en trouwkaarten. Ik vind het geweldig om iets te mogen doen voor anderen in zo’n mooie periode in hun leven. Ik vind het een eer om een heel klein beetje deel te mogen uitmaken van deze bijzondere dagen in hun leven. Ik heet Monique, maar iedereen noemt me mo, vandaar dat mijn bedrijf it’s a mo! design heet.

Met it’s a mo! design kan ik volop mijn creativiteit kwijt die in me schuilt, mooie dingen maken, zowel zakelijk als particulier. Mensen blij maken met mijn ontwerpen, speciaal voor hun. Ontwerpen die uitstralen wie zij zijn en waar ze voor staan. Ik ben dan ook heel blij met mijn bedrijf it’s a mo! design.

Diepere behoefte

Toch mist er iets! Ik kan het niet anders omschrijven dan een diepere behoefte om iets tastbaars te mogen en kunnen doen voor anderen. En al heel lang liep ik met het idee omtrent herinneringen, maar ik vond het ook eng. “Wat als mensen het raar vinden.” “Wat als ik de enige ben die hier zo over denkt.” Maar het gevoel bleef, telkens weer kwam ik hierop uit. Met mijn creativiteit wil ik meer doen, voor jou!

Ik heb over mijn ideeën met heel veel mensen gesproken en dat heeft me er meer en meer van overtuigd dat ik dit moet doen. De mogelijkheid scheppen voor jou om herinneringen na te laten. Die je graag zelf wilt vormgeven, nu dat nog kan. Of je nu terminaal bent, gewoon oud bent of juist nog volop in het leven staat en heel bewust samen met jouw gezin mooie herinneringen wilt maken.

De naam bijzondere herinneringen

Aangezien ik al mijn eigen bedrijf heb onder de naam it’s a mo! design, was de keuze voor de naam van dit nieuwe concept dus snel gemaakt: it’s a mo! herinneringen. Onder deze naam ben ik dan ook oorspronkelijk gestart. Echter na verloop van tijd realiseerde ik me, dat ik heel vaak moest uitleggen waarom dit bedrijf it’s a mo! herinneringen heet. Vooral als mensen me nog niet kennen van it’s a mo! design, was dat altijd verwarrend. Daarom heb ik medio 2017 besloten de naam te wijzigen naar Bijzondere herinneringen. Een naam die goed de lading dekt. Maar je zult op deze site vast ook nog regelmatig de naam it’s a mo! herinneringen tegen komen. Vandaar dus. 🙂

Missie

Uitgangspunt van Bijzondere herinneringen ben jij! Jij die een herinnering achter wilt laten. Wij geloven in een wereld waarin materialistische zaken steeds minder belangrijk worden voor je persoonlijke geluk. We geloven dat dierbaren om je heen blijven hangen, in je zijn geworteld. We geloven dat je daar kracht uit kunt putten, je veiliger voelt en je rijker doet voelen. We geloven dat je sterker bent als je weet dat er aan je gedacht wordt en van je wordt gehouden. Ook door degenen die er niet meer zijn. Juist door degenen die er niet meer zijn. We geloven dat als je dat kunt voelen, je er ook beter mee kunt omgaan dat diegene er niet meer is, want je weet dat diegene er toch is.

Daarom vinden wij het belangrijk om jou de kans te geven, dat gevoel door te kunnen geven aan diegenen waar jij van houdt. Dat je ze vandaag nog kunt laten voelen dat je er bent, altijd. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om hun herinneringen na te laten aan hun dierbaren. En dat hoeven geen grootste dingen te zijn, dat zijn juist die kleine zaken die net het verschil maken.

Jij staat dus centraal bij ons. Samen worden de herinneringen voor morgen, vandaag al gemaakt.

Liefs, team mo!