Verzenden en retourneren

Via onze webshop is het alleen nog mogelijk een bestelling te plaatsen binnen Nederland en België. Woon je in het buitenland en wil je een bestelling plaatsen, mail ons dan vooraf op info@bijzondereherinneringen.nl. We zullen dan de verzendkosten doorgeven, zodat je weet wat je verzending gaat kosten.
Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden na ontvangst van de betaling. Tenzij het een product is welke speciaal voor je moet worden gemaakt of aangepast. Bij deze producten staan de leveringstermijnen genoemd. We streven er naar om je producten binnen deze leveringstermijnen te leveren.

Verzendkosten

Verzenden binnen Nederland:
* brievenbuspost: € 2,95
* pakketpost (onverzekerd): € 8,50
* pakketpost verzekerd: € 15,50
Sieraden van zilver of goud worden alleen verzekerd verzonden!

Verzenden naar België:
* brievenbuspost: € 4,25
* pakketpost (onverzekerd): € 21,00
* pakketpost verzekerd: € 28,50
Sieraden van zilver of goud worden alleen verzekerd verzonden!

 

Retourneren en recht op herroeping

Voor retourneringen/recht op herroeping gelden de volgende voorwaarden:

  • Na bezorging van uw bestelling heb je 14 dagen de tijd om uw bestelling te annuleren, zonder opgaaf van reden. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te doen. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden.
  • De goederen dienen in originele staat te zijn, d.w.z. voorzien van aangehecht kaartje en indien verpakt, in de originele verpakking te zitten.
  • Indien je goederen wilt retourneren, dient je dit per e-mail kenbaar te maken aan info@bijzondereherinneringen.nl.
  • Gebruik voor retourneren het herroepingsformulier. Deze kun je hier downloaden: herroepingsformulier
  • U krijgt bij retournering het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket.
  • Bij retourneren zal het aankoopbedrag plus de verzendkosten binnen 14 dagen aan je overgemaakt worden.
  • Producten welke op maat zijn gemaakt of aangepast kunnen niet geretourneerd worden. Dit omdat het gepersonaliseerd is voor je zoals besproken en overeengekomen. Mochten er geschillen ontstaan zullen wij er alles aan doen om je in alle redelijkheid te helpen op weg naar tevredenheid